« Kthehu

Botimet tjera

Agim Begzati, Merita Berisha, Shefqet Mrasori, Blerta Xhemajli-Latifi, Rina Prokshi, Feim Haliti, Valmira Maxhuni, Vala Hysenaj-Hoxha and Vlera Halimi. Early Chaildhood Caries (ECC) - Etiology, Clinical Consequences and Prevention (Chapter 2). In: Emerging Trends in Oral Health Sciences and Dentistry, March 2015; 

Agim Begzati, Kastriot Meqa, Mehmedali Azemi, Ajtene Begzati, Teuta Kutllovci, Blerta Xhemajli and Merita Berisha. Oral health care in children - a preventive perspective (chapter II), In: Oral health Care- Pediatric, Research, Epidemiology and Clinical Practices (edited by Mandeep Virdi),  Published by InTech, 2012; 19-59.

Begzati A. me bashk.  Përkujdesja shëndetësore stomatologjike. Prishtinë, 2002. 

Zeqiri, B,  Mulo Xh. Shprehjet e bisedës anglisht-shqip në klinikën dentare (English-Albanian conversational phrases in Dental Office). Tetovë, 2002. 

Mulo XH, Zeqiri B. Aparatet funksionale, përdorimi dhe vlera e tyre në praktikën ortodontike. Tiranë,¬ 2002.

Islami A. Fjalori Terminologjik të Protetikës Stomatologjike Anglisht-Shqip. Prishtinë, 1993.