Çmimi i posterit më të mirë për Dr Sc Zana Sllamniku-Dalipi në Konferencën dhe Ekspozitën Ndërkombëtare në Stomatologji

Në konferencën dhe ekspozitën ndërkombëtare në stomatologji, të mbajtur prej 18 deri 20 mars 2015 në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, Dr Sc Zana Sllamniku-Dalipi fitoi çmimin e posterit më të mirë me titull: "The association between Interleukin 1-beta, periodontitis and coronary heart disease"