Konferenca e Parë Ndërkombëtare e Implantologjisë

Me datën 17 Tetor 2014, në Qendrën e Telemjekësisë së Kosovës do të mbahet Konferenca e Parë Ndërkombëtare e Implantologjisë me temën "Implantologjia jometalike - sfida e cirkon-it".
Në këtë Konferencë do të ligjërojnë Dr Sammy Noumbissi nga SHBA dhe Dr Ralf Luettmann nga Gjermania.