Promovimi i librit universitar "Gnatologjia"

Me datën 10 Tetor 2013 në Amfiteatrin e QKSUK-së u bë promovimi i librit universitar me titull:

"Gnatologjia - çrregullimet e artikulacionit temporomandibular, diagnoza dhe trajtimi i tyre"

me autorë Prof Dr Ruzhdie Qafmolla, Dr Sh Edit Xhajanka dhe Dr Sh Alketa Qafmolla, botuar nga Universitetit Mjekësor i Tiranës - Fakulteti i Mjekësisë Dentare.