Vizita e Dr. Jorg Kluger nga GIZ në QKSUK

Me 28.02.2011 në QKSUK ishte për vizitë Dr. Jorg Kluger nga GIZ (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH). Gjatë kesaj vizite drejtori i QKSUK Prof As Blerim Kamberi me bashkëpunëtorë  dhe Dr Jorg Kluger diskutuan mundësitë e bashkëpunimit dhe ndihmës së ndërjsjellë në mes të GIZ dhe QKSUK. Vizita rezultoi mjaft e frytshme, dhe u caktuan terminet për vizitat dhe diskutimet e ardhëshme.